CleverDisplay Director

De Director Software is het content management systeem van CleverDisplay. Vanuit deze Director zult u de schermen beheren. Hiermee kunt u de playlist maken die verschijnt op het scherm. U kunt voor iedere dag of zelfs ieder uur een aparte playlist maken.  Ze kunnen bestaan uit plaatjes, PowerPointpresentaties, video’s, webpagina’s, app’s of reclame van u of andere partijen. Als u klaar bent met de playlist, wordt deze naar de player achter het scherm gestuurd zodra u op de knop ‘publiceren’ drukt. De player slaat alle content, behalve websites en streams, lokaal op. Valt het internet uit, dan blijft het scherm de playlist door spelen.

De Director kan worden geïnstalleerd op een centrale serveromgeving of op een PC. Deze PC hoeft niet in dezelfde ruimte te staan als het scherm of de player. De playlist wordt via internet verstuurd naar de player. De players hebben zelf geen Director software geïnstalleerd.

Het is mogelijk om met meerdere gebruikers, meerdere schermen aan te sturen. Per gebruiker zijn de rechten in te stellen. Als meerdere personen gebruik maken van de Director kan bijvoorbeeld één persoon alle groepen schermen beheren en de ander alleen één bepaald scherm, één groep of meerdere.