Veelgestelde vragen

Nieuwe Accountmanager voor CleverDisplay B.V.!

Per 1 maart 2020 heeft CleverDisplay versterking gekregen van Bas van der Meij in de functie van Accountmanager.
Graag stellen wij hem aan u voor!

Mijn naam is Bas van der Meij en ben woonachtig in het mooie Haarlem, waar ik woon met mijn ouders en onze twee Shiba Inu honden Benji en Oona. Mijn absolute hobby is voetbal waarbij ik de derde helft ook belangrijk vind.

Al ruim 7 jaar ben ik werkzaam in de sales waarin ik diverse functies heb bekleed. Ik ben begonnen met het in- en verkopen van bedrijfskleding bij het bedrijf van mijn ouders. Daar heb ik mijzelf opgewerkt van inpakker naar een echte verkoper. Ik hield mij vooral bezig met het samenstellen van kledinglijnen om die te presenteren en te verkopen aan diverse bedrijven. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in een groothandel voor de afdeling food en vers, waar ik afdelingsleider was. Bij dit bedrijf hield ik mij vooral bezig met de inkoop van de afdeling en het contact met de klanten te behouden.

Sinds 1 maart jl. ben ik werkzaam bij CleverDisplay als accountmanager, wat in deze tijd (Covid-19) een zeer aparte ervaring is. Ondanks de beperkte mogelijkheden die zich nu voortdoen, zijn wij druk bezig om in deze vervelende periode ons werk zo positief en efficiënt mogelijk te verrichten.

Ik ben iemand die houdt van een gesprek over de mogelijkheden en neem graag de tijd om naar mensen hun verhalen te luisteren. Ik ben een man van mijn woord en zoek graag samen met de klanten naar de juiste oplossing 🙂

Mijn gevoel bij CleverDisplay is heel positief. De sfeer en de samenwerking tussen CleverDisplay en Dionar heeft voor mijn gevoel een goede bijwerking.

Ik hoop je snel te zien!