Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief oktober

CleverDisplay 8
 
Deze release bevat de interface van de Director zoals het gewend bent. U ziet bovenin een balk staan met de melding: “Probeer alvast de nieuwe layout van CleverDisplay”. Als u hier op klikt komt u in de nieuwe CleverDisplay 8 layout terecht. Qua functionaliteit werkt de Director op dezelfde manier als dat u gewend bent. Is het e.e.a. onduidelijk? Meld u aan voor een gratis training, verderop in deze nieuwsbrief vind u meer informatie hierover.
Begin volgend jaar komen wij met de definitieve CleverDisplay 8 release. Het zal dan niet meer mogelijk zijn om naar de oude Director terug te switchen.
Nieuwe functionaliteiten
– Verbetering in gebruiksvriendelijkheid, gemak in de CleverDisplay 8 interface.
– Eigen huisstijl in CleverApps, uw huisstijl voor de CleverApps kunt u eenvoudig wijzigen via de optie lay-out (alleen mogelijk vanuit de nieuwe Director).
-Afspelen van een netwerkshare, alle bestanden die u hier inzet worden afgespeeld zolang ze ondersteunde content hebben. De afspeelduur van PowerPoint presentaties worden automatisch verlengd als er slides worden toegevoegd.
– CleverApps hebben herkenbare icoontjes gekregen.
Haal meer uit CleverDisplay: Gratis trainingen in Hoofddorp
Door de jaren heen is CleverDisplay uitgebreid met veel verschillende features. Toch merken wij dat veel van onze klanten deze features niet gebruiken omdat ze deze simpelweg niet kennen. Dat is jammer, want u heeft deze features allemaal wel tot uw beschikking. Om u bij te praten zullen we tot eind van het jaar gratis trainingen in onze showroom organiseren. Meer weten? Neem contact met ons op. 
 
Moderne communicatie via HTTPS
Wist u dat CleverDisplay volledig HTTPS ondersteuning biedt? Het voordeel hiervan is dat het snel en veilig werkt. Ook is het eenvoudig in beheer omdat een standaard internet verbinding in de meeste gevallen al volstaat. Er hoeven dus geen bijzondere poorten voor open gezet te worden.