Nieuws

Nieuwsbrief

CleverDisplay

 

Januari 2018

CleverApps 2018
Beste klant,
Zoals u weet zijn wij hard bezig met het vernieuwen van de Director software.
Hierbij willen wij u mededelen dat u vanaf heden de nieuwe CleverApps kunt downloaden in het configuratiescherm.
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met ons kantoor of uw accountmanager.
CleverApps
Nieuws:
Van diverse sites wordt de rss feed weergegeven. De laatste 10 berichten komen voorbij. Vanuit de playlist kan een rubriek en een locatie worden gekozen. Van de locatie worden de weersomstandigheden weergegeven in de header.

 

Nu.nl
Rubrieken:
Algemeen, Economie, Sport, Internet, Wetenschap, Muziek, Film, Boek, Games, Gezondheid, Achterklap, Opmerkelijk

Volkskrant
Rubrieken:
Nieuws, Voorpagina, Buitenland, Binnenland, Opinie, Economie, Sport, Tech, Media, Wetenschap, Politiek, Cartoons, Foto, Auteurs, Toplijsten, Archief

AlgemeenDagblad, Nieuws
Rubrieken:
Nieuws, Binnenland, Buitenland,politiek, Economie, Gezond, Bizar, Wetenschap, Auto, Digitaal, Lifestyle, Reizen

Algemeen Dagblad, Regio
Rubrieken:
Alphen, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groene Hart, Hengelo, Hoeksche Waard, Nijmegen, Rivierenland, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Voorne-Putten, Westland, Woerden, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle

Algemeen Dagblad, Sport
Rubrieken:
Sport, Nederlands voetbal, Buitenlands voetbal, Formule 1, Wielrennen, Darts, Tennis, Offside, Schaatsen, Andere sporten, Transfer talk, Champions League

Autoweek

Social media:

 

Instagram
Voer account naam in bij het aanmaken van de playlist. De laatste negen posts zullen worden weergegeven op het CleverDisplay scherm.

Overige:
Buienradar: (vernieuwd)
Regen radar beelden worden weegegeven op het scherm. Op de achtergrond is een actuele satelliet foto van West Europa te zien. De lokale weersomstandigheden staan links op het scherm. De locatie kan in de playlist worden aangegeven. (En, Ne, Fr)
DayAndNight:
Op de wereldkaart wordt dynamisch aangegeven waar het dag is en waar het nacht is. U kunt zelf de tijdzone kiezen in de playlist door een locatie op te geven. De lokale tijd en weersomstandigheden worden ook weergegeven. Met of zonder secondes. Op oudere players is het aan te raden om de secondes niet weer te geven. (En, Ne, Fr)

Verkeer in Nederland
Verkeersinformatie van de ANWB. Vanuit de playlist kan u de regio kiezen. De files, wegwerkzaamheden en radar controles in een straal van 15 km zullen worden weergegeven. Let op: de afspeeltijd van deze app is afhankelijk van de hoeveelheid files, dit is bij het instellen van de playlist niet bekend.

Op de achtergrond wordt een random afbeelding weergegeven. Als alle informatie is weergegeven begint de app van voren af aan, met een andere achtergrond afbeelding en verversde informatie.

Digitale Clock
U kiest in de playlist de locatie van de tijdzone die die moet worden weergegeven. Met of zonder secondes. Op oudere players is het aan te raden om de secondes niet weer te geven. (En, Ne, Fr)

 
Installatie van de nieuwe CleverApps
Om de nieuwe apps te installeren moet u de Director openen en naar het configuratie scherm gaan:
 
Vervolgens op de tab “Algemeen” de knop “Update CleverApps” aanklikken:
Vervolgens zou er het volgende scherm te zien moeten zijn:
In het gele vlak staan de nieuwe apps. (in dit geval cdclock als voorbeeld). U moet daarna op de “Publish config” knop klikken om de update ook naar de players door te geven.
 
De nieuwe CleverApps hebben minimaal versie 7.5.0.0 nodig!
CleverDisplay | Hoofdweg 846 | 2132 MC Hoofddorp