Over ons

Over CleverDisplay


CleverDisplay is gespecialiseerd in Digital Signing / Narrowcasting.

kantoor cleverdisplay - hoofdweg 846 - hoofddorpNarrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek publiek te bereiken op een vooraf te selecteren locatie en tijdstip. Vaak worden deze displays op afstand aangestuurd met relevante visuele content. CleverDisplay maakt gebruik van een techniek die opvalt door zijn eenvoud in gebruik. Iedereen maakt in een handomdraai zelf een professionele uitzending op maat door simpel gebruik te maken van de diverse online beschikbaar gestelde sjablonen. Dit kan worden aangevuld met actuele informatie van bijvoorbeeld het nieuws, social media, video streams, RSS feeds en het weerbericht, wat de nieuwswaarde voor kijkers vergroot. Ook het koppelen van eigen databases behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld automatisch productaanbiedingen plaatsen en daarmee uw omzet verhogen.

Ons systeem is vanaf een centraal punt aan te sturen waardoor men de schermen over de hele wereld kan aanpassen. Ook kan men rechten verlenen aan medewerkers zodat deze ook geheel of gedeeltelijk content kunnen aanpassen.

Door het gebruik van een mini pc is CleverDisplay in staat om content door te laten lopen ook als de internet verbinding af gebroken wordt. Zodra er weer internet verbinding is ververst de pc weer en is alles weer up to date zonder dat men een blauw of zwart beeld krijgt.