Over ons

Over CleverDisplay


CleverDisplay is gespecialiseerd in Digital Signage / Narrowcasting.

kantoor cleverdisplay - hoofdweg 846 - hoofddorpNarrowcasting is het presenteren van informatie via displays met als doel een specifiek publiek te bereiken op een vooraf te selecteren locatie en tijdstip. Vaak worden deze displays op afstand aangestuurd met relevante visuele content. CleverDisplay maakt gebruik van een techniek die opvalt door zijn eenvoud in gebruik. Dit kan worden aangevuld met actuele informatie van bijvoorbeeld het nieuws, social media, video streams, RSS feeds en het weerbericht, wat de nieuwswaarde voor kijkers vergroot. Tevens bepaal je zelf wat je op de display toont. Of dit nu interne mededelingen of reclame uitingen zijn, beide zullen de productiviteit beïnvloeden en omzet verhogend werken.

Ook het koppelen van eigen databases behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch interne rapportages en kpi’s (key performance indicators) tonen.

Ons systeem is vanaf een centraal punt aan te sturen waardoor je de displays over de hele wereld kan aanpassen. Ook is er de mogelijkheid om rechten te verlenen aan medewerkers zodat zij ook geheel of gedeeltelijk content kunnen aanpassen.