Toepassingen

Toepassingen van CleverDisplay


CleverDisplay is in iedere branche te gebruiken, maar de doelen verschillen.

De horeca, detailhandel en culturele instellingen kunnen de schermen goed gebruiken voor reclames en acties. Zo vergroten ze de kans dat mensen een aankoop doen. Logistieke bedrijven kunnen voorraden, levertijden, bezorginformatie in de verschillende ruimtes laten zien. In de zorg en bij de politie is bijvoorbeeld het informeren van bezoekers erg belangrijk. Wie zijn de dokters? Waar moet de bezoeker naar toe? Heeft u een volgnummersysteem, dan kunnen wij die integreren.

Klanten reageren beter op dynamische advertenties, dan statische. Laat bijvoorbeeld de fashion show zien van de huidige collectie. Het merk heeft al veel geïnvesteerd in allerlei vormen van advertenties. Met CleverDisplay kunt u ze allemaal naast elkaar afspelen. Ook houdt het klanten bezig wanneer zij in de rij staan. Het wachten wordt daardoor als minder erg ervaren.

In ziekenhuis kan een digitaal scherm uitstekend gebruikt worden om de patiënten van informatie te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een introductie van de specialisten, wachttijden, uitval, volgnummers, een klok of nieuws.

De politie laat actuele meldingen zien voor de bezoekers, wachttijden en ander nieuws uit de omgeving. Ook kunnen er tips voor beveiliging, zelfverdediging en alertheid op de schermen getoond worden.

Vervoerders gebruiken CleverDisplay om reizigers te informeren van actuele vertrektijden, acties en evenementen in de omgeving.

CleverDisplay wordt in het onderwijs gebruikt om de roosters, roosterwijzigingen en evenementen aan te kondigen. Daarnaast is het een mooie plek om bezoekers ook een sfeerimpressie te geven met foto’s of video’s. Tijdens ouderavonden worden het programma en de locaties vermeld. Omdat de playlists van te voren ingepland kunnen worden, hoeft er niet gewacht te worden tot alle lessen voorbij zijn. Mocht er toch wat wijzigen, dan is dat ook nog mogelijk.

Schouwburgen en theaters spelen trailers af van de voorstellingen, ze laten posters zien en de agenda. Een ideale mix van statische en dynamische media. Het is zelfs mogelijk om de database te koppelen en het aantal kaarten per voorstelling te laten zien. Als de ruimte voor een andere aangelegenheid gebruikt wordt, kan het scherm prima omgetoverd worden tot een informatiescherm ten behoeve van het evenement.

Bibliotheken en cultuurcentra stellen boeken, cursussen en kunstwerken ten toon naast het informeren van de bezoekers. Openingstijden, speciale lezingen of andere huishoudelijke mededelingen zijn gemakkelijk te delen.

In de horeca is CleverDisplay uitermate geschikt om de specials van de dag uit te lichten en klanten visueel prikkelen met prachtige foto’s van de gerechten. Ook kan er gestreamd worden, bijvoorbeeld sportwedstrijden of het nieuws.

Medewerkers worden voorzien van alle informatie die ze nodig hebben. Bij de receptie zijn treintijden zichtbaar. Het magazijn kan bijvoorbeeld makkelijk communiceren met de andere afdelingen.

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen en zelfs sommige in het buitenland? Geen probleem! CleverDisplay is te gebruiken op meerdere locaties, maar nog steeds aan te sturen vanuit een centraal punt. Binnen CleverDisplay kunnen meerdere gebruikers toegang krijgen tot een groep schermen of één specifiek scherm en is er een administrator die bij alle schermen kan. Zo kan iedere locatie zijn scherm van content verzien, maar kan de administrator  extra content klaar zetten voor alle vestigingen. Er zijn al meerdere multinationals u voor gegaan.

Narrowcasting


U wilt informatie op een doelgerichte manier verspreiden. U heeft wel posters of printjes, maar dat ziet er niet echt mooi uit en kost tijd om te vervangen. Het liefst zou iets met video doen om de aandacht te trekken.

Het kan ook zijn dat u binnen zeer korte tijd uw werknemers op meerdere locaties wilt informeren over iets. Bijvoorbeeld een waarschuwing of een behaald succes.  Daarnaast moeten op al deze verschillende locaties onder normale omstandigheden andere, relevantie informatie laten zien.

CleverDisplay is de goede oplossing. CleverDisplay is in te zetten bij communicatie naar meerdere fysieke locaties terwijl u nog steeds over een systeem beschikt. De schermen zijn allemaal onafhankelijk elkaar te besturen en alle gangbare bestandstypes worden ondersteund. CleverDisplay is namelijk zo ontwikkelt dat iedereen de software kan bedienen en dat u uw eigen content kunt gebruiken. U bent dus niet afhankelijk van externe bureaus die content voor u maken en op het narrowcasting-systeem moeten installeren.

Wij kunnen u ondersteunen bij elk facet van de CleverDisplay installatie. Van bevestigen en aansluiten van de players/schermen, de installatie van de Director software (op een centrale Terminal Server, datacenter of PC), koppelingen vervaardigen met uw softwareapplicaties of database tot en met software updates en verdere nazorg. U krijgt na de installatie ook een korte training zodat precies weet hoe CleverDisplay werkt.